Gyárlátogatás a BactoFil® termékeket gyártó üzemünkben, a Fermentia Kft –nél

2019.03.01.

Novemberben az agrárium és az agrárpolitika néhány meghatározó szereplője tisztelt meg minket azzal, hogy elfogadta az AGRO.bio menedzsmentjének meghívását a BactoFil® termékeket gyártó üzemünkbe, a Fermentia Kft –be.

Novemberben az agrárium és az agrárpolitika néhány meghatározó szereplője tisztelt meg minket azzal, hogy elfogadta az AGRO.bio menedzsmentjének meghívását a BactoFil® termékeket gyártó üzemünkbe, a Fermentia Kft –be. Körünkben üdvözölhettük Jakab István urat, a MAGOSZ elnökét, Magyar Országgyűlés alelnökét, Csányi Attila urat, a Bonafarm Zrt. vezérigazgatóját, Guba Sándor urat, a KITE Zrt. elnökét és Szabó Levente urat, a KITE Zrt. vezérigazgatóját.

 

A programot Dr. Erdélyi Balázs úr, a Fermentia Kft. ügyvezetőjének rövid prezentációja nyitotta, majd vendégeink megtekintették a gyártósort, a laboratóriumokat, ahol Dr. Bódai Viktória biomérnök, kutatás-fejlesztési vezető tájékoztatta vendégeinket, és szó esett a kutatás-fejlesztés jelenlegi és jövőbeni helyzetéről is.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Befejezésül konstruktív megbeszélést folytattunk a magyar termőtalajok helyzetéről, veszélyekről, lehetőségekről, a mikrobiológiai készítmények helyéről a mezőgazdasági input anyagok között.

 

Vendégeinknek ismételten köszönjük a részvételt!

 

 

Kapcsolódó galériák