SYNGENTA SZER SHOW

2008.05.30.

Május 28-án, szerdán Enyingen a Syngenta különlegesen nagyszabású szakmai és szórakoztató rendezvényen látta vendégül közel ezer partnerét.

Nem szeretnék elfogult lenni (pedig nagyon az vagyok) de ilyen szenzációs növényvédelmi - mezőgazdasági rendezvényen még sohasem voltam. Szikrázó napsütés, tartalmas szakmai bemutató, jó hangulat közel ezer résztvevő társaságában, finom ételek, szuper élő zene, helikopterezés és sokminden más, amelyek összességében maradandó élményt nyújtottak mindenkinek. Ami ott volt, azt képtelenség az internet lehetőségeivel visszaadni, de azért próbálkozom.

Kezdeném a szakmai résszel. A csodálatos enyingi földeken olyan táblákat láthattunk, amelyek bizton igazolták, hogy a Syngenta készítményei gyommentes és egészséges növényeket garantálnak. Két kép csak "ízelítőül", annyi háttérinformációval kiegészítve, hogy nem kellett keresni, hogy honnan fényképezzek, hiszen az állományok mindenhol csodálatosak voltak.

Az Enyingi Agrár Zrt. területén felállított sátorsorokon a résztvevők számos érdekes és hasznos információhoz jutottak, a vetőmagotól a mezőgazdasági gépekig. A Syngentának hála mi is ott voltunk és megosztottuk az érdeklődőkkel a talajbaktérium készítmények használatának aktualitásait.

A permetező gépek közül nekem ez tetszett a legjobban, pedig közel sem ez volt a legnagyobb.

Aki még nem ült helikopteren, az nem tudja, mi a jó... mondták sokan a repülés után.

A televízióból jól ismert Gönczi Gábor zenekara feretegesen játszott órákon át.

Egy szó mint száz, azt gondolom, hogy minden résztvevő egyetértene velem abban, hogy nagyszerű nap volt.

A Syngenta Szer Show második állomása jövő szerdán lesz Hajdúböszörményben, amelyről ismét beszámolok majd.