NÉGYLEVELŰ LÓHERE

2008.09.04.

A szerencse növényének tartják a négylevelű lóherét, de csak akkor működik, ha mind a négy levele megvan.

2006 januárjában a Borsod megyei Hejce térségében a hegynek ütközött egy An 24-es szlovák katonai repülőgép. A katasztrófának egyetlen túlélője volt, Martin Farkas, aki szinte sérülés nélkül megúszta az esetet. A pénztárcájában akkor is ott tartotta azt a négylevelű lóherét, amit korábban talált és lepréselt, vigyázva arra, hogy mind a négy levél épségben megmaradjon.

A négylevelű lóhere a fehér here (Trifolium repens) 4 levelű változata. Viszonylag ritka, hiszen átlagosan minden 10.000. fehér here növénynek ilyen a levele. Még ritkábban még több levelű változatok is előfordulnak. A Guiness rekord eddig egy 18 levelű növény. A négylevelű lóhere azért válhatott a szerencse szinbólumává, mert nagyon szép a keresztet formázó négy szív alakú levélke. Ez a négy levélke a reményt, a hitet, a szerelmet és a szerencsét jelképezi.

Természetesen az AGRO.bio Hungary Kft. termékeinek a hatékonysága nem szerencse kérdése, mégis a 4 levelű lóherét választottuk a "Teljeskörű Termékgondozás" programunk alapmotívumának. Ennek az az oka, hogy a termékek előállításától a baktériumok talajba kerüléséig tartó folyamat 4 fő részből áll. A gyógyszerészeti színvonalú gyártási folyamat, a pontos és szakszerű kiszállítás a felhasználókhoz, a megfelelő tárolás és végül az optimális kijuttatás. Ebből a négy részből a cég az első kettőért tud maximális felelősséget vállalni. A másik kettő a felhasználó feladata és felelőssége. A program lényege, hogy minden szakmai, logisztikai és technikai segítséget igyekszünk megadni a felhasználóknak az őket érintő két elem - a tárolás és a kijuttatás - optimális megoldásához. Ahogy a 4 levelű lóhere is csak akkor hoz szerencsét, ha mind a négy levélkéje megvan, a BactoFil és a BactoCELL is csak akkor képes látványos és mérhető eredményt produkálni, ha ez említett négy elem mindegyike megvalósult.