A TARLÓKEZELÉS PROFESSZIONÁLIS "HÁRMASFOGATA"

2009.06.30.

A Vaderstad, az Austro Diesel és az AGRO.bio 10 állomásból álló országjáró rendezvény- sorozaton mutatja be a tarlókezelés leghatékonyabb megoldásait.

A jó tarlókezeléshez a jó gazda gondosságán kívül mindössze 3 dolog kell. Kell egy jó munkagép, amely azt csinálja a földdel, amit kell. Kell egy jó traktor, amelyben van elég erő, hogy elhúzza a munkagépet és nem robban le a tábla felénél. Végül, de természetesen nem utolsó sorban kell egy olyan egyedülálló komplex talajbaktérium készítmény, mint a BactoFil, amely megakadályozza a pentozán hatás kialakulását, gondoskodik a szerves anyagok lebontásáról és a fertőtlenítő valamint tápanyag feltáró hatásának köszönhetően a lehető legjobb körülményeket teremti meg a következő kultúra számára.

Az alább felsorolt időpontokban és helyeken szívesen látunk minden érdeklődőt, akik szeretnék megnézni, hogyan dolgoznak a Vaderstad munkagépek, mit tudnak a Massey Ferguson traktorok és miért- és hogyan érdemes kijuttatni a tarlókezelés során a BactoFil talajbaktérium készítményt.


07.20. Hódmezővásárhely, Vásárhelyi Róna Mg. Kft.
07.21. Túrkeve, Simon László
07.22. Tiszavasvári, Pentaker Kft.
07.23. Hort, Mezőgazdasági Szövetkezet
07.24. Kalocsa, Pirisi János

07.27. Dióskál, Plótár István
07.28. Győr, Bácsai Agrár Zrt.
07.29. Seregélyes, Agárdi Farm Kft.
07.30. Bogyiszló, Blóker Zrt.
07.31. Botykapeterd, Szabolcski Kft.