RANGOS SZAKMAI ELISMERÉS A FARMER EXPÓN...

2010.08.26.

Augusztus 25-én, a 19. Farmer-Expo megnyitó ünnepségén az AGRO.bio Hungary Kft. vezetői vehették át az Agroinform Média Díjat.

Aki valamennyire ismeri az AGRO.bio Hungary Kft-t, az biztosan tudja, hogy a cég mennyire fontosnak tart minden olyan lehetőséget, amely a személyes partnerkapcsolatok ápolását és új ismerettségek létrejöttét szolgálja. Éppen ezért szinte természetes volt, hogy a korábbi évekhez hasonlóan idén is kiállítóként veszünk részt a már 19. alkalommal megrendezésre kerülő debreceni Farmer-Expón. Igazán nagy meglepetés, öröm és büszkeség volt a cég valamennyi dolgozója számára, hogy a megnyitó ünnepségen az AGRO.bio Hungary Kft. vezetői vehették át az Agroinform Média Díjat. Ezt a díjat minden évben olyan személy-, intézmény- vagy cég kapja, aki a mezőgazdasági gyakorlat számára is elérhetővé tesz valamilyen jövőbemutató hazai innovációt. A felső képen a díj átadásának a pillanata látható. Balra, aki a díjat átadja, Bolyki Bence az Agroinform Média vezetője, jobbra Márton Balázs az AGRO.bio Hungary Kft. ügyvezető igazgatója és középen Daoda Zoltán a cég szakmai igazgatója.

A megnyitó ünnepségen nagyon szép beszédet mondott V. Németh Zsolt, a Vidékfejlesztési Minisztérium vidékfejlesztésért felelős államtitkára, aki emellett Vasvár polgármestere is. Csak érdekességként említem, hogy ő Szombathelyen született, abban a városban, ahol az AGRO.bio székhelye is van.

A megnyitó ünnepség záróakkordjaként a Hajdu táncegyüttes 4 párjának látványos tánca szórakoztatta a résztvevőket.

A vásár termékdíját a MTA Meződazdasági Kutatóintézete kapta, akik egy kimondottan szépen berendezett standon mutatták be a kiváló Martonvásári búza- és kukoricafajtákat.

A megnyitó napján nagy érdeklődés kísérte a látványos állatbemutatókat.

Szerény véleményem szerint ilyen szép tehenet még az alpesi legelőkön sem nagyon látni.

A Farmer-Expo augusztus 28. szombat estig várja a látogatókat, tehát aki teheti, annak érdemes ellátogatni, hiszen a 257 kiállító minden mezőgazdaságban érdekeltnek kinál érdekességeket. Szeretettel várunk mindenkit a standon, ahol a nem csak a legfrissebb információkat és kiadványokat adjuk át a Tisztelt Érdeklődőknek, hanem lehetőség van a Mycostop és a Symbivit termékek kedvezményes megvásárlásárlására is.

http://www.youtube.com/watch?v=9A2aTJsG-cM

A fenti linkre kattintva megtekinthető a Farmer-Expóról készült rövid összefoglaló film.