Fókuszban a biztonság! Vezetéstechnikai tréning...

2022.09.18.

Amennyire növeli a közlekedés biztonságát a becsatolt biztonsági öv és a megfelelő vezetéstechnika, legalább annyira növeli a mezőgazdasági termésbiztonságot a Cell használata.

A biztonsági öv használata hazánkban 1976-óta kötelező, a vezetéstechnikai ismeretek- készségek elsajátítása pedig erősen ajánlott.

Mind a közlekedés, mind az autók nagyot változtak az elmúlt 40 év alatt, de a mezőgazdaságban is legalább ekkora – ha nem nagyobb – a változás. Ami 40 éve elég volt, az ma édeskevés. A változó időjárási- és talajviszonyok erősen ajánlottá tették a megfelelő mikrobiológiai készítmények használatát.

 

 

A termésbiztonság növelésének egyik alapeleme a cellulózbontás csúcsterméke a Cell, ami a talajban lévő- illetve oda beforgatott szerves anyagok (növénymaradványok) gyors elbomlását garantálja. A megnövekedett szerves széntartalom pedig javítja a talaj vízháztartását és tápanyag szolgáltató képességét. Az sem lényegtelen dolog a mai üzemanyag árak mellett, hogy a Cell kezelés után lényegesen javul a talaj művelhetősége, amely üzemanyag megtakarítás eredményez.

AGRO.bio Hungary Kft., nem csak a termésbiztonság fontosságát hirdeti, hanem kiemelten fontosnak tartja a dolgozói és a partnerei közlekedés-biztonságát. 2022. őszén, a korábban meghirdetett „Aranykorona” akciója mellett minden vevőjét, aki legalább 100 liter Cell-t vásárol, befizet a Hungaroringre, a Groupama tanpályára egy vezetésbiztonsági tréningre. Ez Európa egyik legjobb tanpályája, ahol az olyan  váratlan közlekedési helyzetek megfelelő megoldását tanítják és gyakoroltatják, amivel a legtöbb autós sohasem találkozik vagy amikor igen abból baj lehet. Ilyen például az, amikor az autó rámegy egy csúszós útszakaszra.

A "Fókuszban a biztonság akció" tehát nincs agyonbonyolítva. 2022. szeptember 1. és november 15. között történő Cell vásárlás esetén 100 literenként egy darab "tréningjegy" az ajándék, amelyet november végéig megküldünk a Tisztelt Partnereinknek. Ezt szabadon választott - a tanpályával egyeztetett - időpontban lehet felhasználni a következő 6 hónap során.

A Cell termékkel kapcsolatos információkért forduljon  AGRO.bio Hungary Kft. területi képviselőihez.