VADERSTAD - MASSEY FERGUSON - AGRO.BIO... SZÁNTÓFÖLDI GÉPBEMUTATÓK

2011.06.25.

Évek óta hagyomány, hogy aratás után ez a három cég közösen mutatja be a legkorszerűbb gépeit és megoldásait, a szántóföldön, munka közben.

Kedves Tisztelt Olvasók! A Vaderstad, a Massey Ferguson és az AGRO.bio Hungary Kft. meghív minden érdeklődőt arra a rendezvénysorozatra, amelyen a legújabb gépeket és megoldásokat mutatják be. A már évek óta megrendezett program sikere nagyrészt abban kereshető, hogy a gépeket nem egy kiállítási csarnokban, kisuvickolva, állva lehet megnézni, hanem a tarlón, munka közben.

Jó hallgatni a kiváló traktorokban ketyegő Sisu motorokat, amelyek a kiválló erőátviteli rendszernek köszönhetően erőlködés nélkül húzgálják a földben a méretes svéd vasakat. Jó megnézni egymás mellett, hogy melyik talajművelő gép hogyan dolgozta el a tarlót és érdemes ráfigyelni a BactoFil termékek optimális használatával/kijuttatásával kapcsolatos dolgokra.

A rendezvényeken megtekinthető lesz az a BactoFil JET berendezés, amelyet a fejlesztő és gyártó, Huszár Jenő, a Farmcenter Kft. ügyvezetője úgy jellemez, hogy "Egyszerűségében a nagyszerűség". Ez a berendezés - amely konvencionálisnak még véletlen sem nevezhető - igazi áttörést hoz a BactoFil termékek kijuttatásában. Szerintem a fő előnye abban van, hogy nagyon jelentősen megkönnyíti a berendezés szerelését és egyszerűsíti a használatát.

A rendezvények minden helyszínen 10 órakor kezdődnek.


Az idei rendezvénysorozaton az időpontok, a helyszínek és a javasolt megközelítési útvonalak a következők:

Július 26. kedd - Szeghalom, Körös 2000 Kft. (Szeghalom és Csökmő között, Csökmő határában jobb oldalon)

Július 27. szerda - Cegléd, Teforg Kft. (Ceglédről Tápiószentmárton irányába a 4-es főúttól 1,7 km-re balra, a Regionális Hulladékfeldolgozó felé. További 1,8 km a bekötő úton. GPS: É 47.22329, K 19.75383)

Július 28. csütörtök - Rábaszentmihály, Németh Csaba gazdaságában. (Enese és Rábacsécsény között a Rábacsécsény tábla előtt. GPS: É 47.59817, K 17.42350)

Július 29. péntek - Kéthely, Hubertus Agráripari Bt. (Marcali és Kéthely között a Lóki Csárdánál)


A múltévi egyik - dióskáli - rendezvényről készült beszámoló az alábbi linken található:

http://agrobio.hu/?base=news&type=item&newstype=1&id=212