A SYMBIVIT A MUSKÁTLIT IS LÁTVÁNYOSAN SEGÍTI

2011.05.16.

Két balkonládába ültetett 4 növény képe tudományos szempontból értelmezhetetlen, viszont aki hisz a szemének, azt meggyőzi.

Kedves Tisztelt Olvasók!

Még a múlt évben adtam valakinek két kis zacskó Symbivit termékmintát, hogy próbálja ki, mert ez a termék a benne lévő mikorrhiza gombák által jelentősen segíti a növényt, amitől a haszonnövények többet teremnek, a dísznövények pedig szebbek lesznek. Meg kell mondjam, hogy az illető, aki amúgy agrármérnök meglehetősen szkeptikus volt, mondván, hogy jó, beszórja egy muskátlis ládába, de kizártnak tartja, hogy bármi eredménye lenne, mert ő speciális muskátli földet használ, megfelelően locsolja a muskátlit és ráadásul rendszeresen tápoldatozza egy speciális muskátli tápoldattal. A múlt héten kaptam a fenti képet, hogy jobb oldalon van a Symbivittel kezelt balkonláda, mellette pedig a nem kezelt ládák közül az, amelyikben a legszebb a muskátli. Itt az egyik növény el is pusztult a teleltetés során, viszont a másik is jóval kisebb, mint a kezelt növények. Ebben a nézetben talán nem is látszik annyira, viszont felnagyítva a képet egyértelműen látható, hogy a Symbivittel kezelt ládában lévő növények a pirosló virágok mellett meglepően sok bimbót is tartalmaznak.

Még egyszer szeretném kiemelni, hogy ez az öt balkonláda, amelynek mindegyikéről van fénykép, abszolút semmi tudományos értéket nem képvisel. Mégis én magam úgy érzem, hogy ez is egy újabb pont, amely megerősít abban, hogy minden Tisztelt Kertbarátnak nyugodt szívvel ajánljam a Symbivitet.