MEGHÍVÁS SZAKMAI BEMUTATÓRA

2012.03.12.

4 cég - a Vaderstad, az AGRO.bio, az Austro Diesel és a Syngenta - átfogó szakmai bemutatóra hívja Önöket Tisztelt Olvasók.

Itt a tavasz. Egy jó hónap múlva lehet vetni a kukoricát és a napraforgót. Ha van mondjuk egy 6 soros vetpőgép, ami egy szép napon 10 órán át megállás nélkül nyomja az ipart és kb. 7 km/órával vet, akkor durván 32 hektárt fog bevetni. Ha 12 km/h-val menne, akkor bevethetne 54 hektárt is. Ha meg 16-tal döngetne, akkor összejöhetne akár 72 hektár. Ja, hogy milyen lenne akkor a vetésminőségű Hát kb. olyan. Kivéve, az új Vaderstad TEMPO vetőgéppel, amely áttörte a meglévő határokat és a lehető legmesszebb tolta a korlátot a tökéletesen precíz, kiváló vetés és a haladási sebesség vonatkozásában. A TEMPO az eddig ritkán látott vetési pontosságot ötvözi az eddig elképzelhetetlen vetési sebességgel. Tisztelt Olvasó! Az alábbi linkre kattintva bepillantást nyer a vetés új dimenziójába.

http://tempo.vaderstad.com/hu#/start

http://agrobio.hu/?base=news&type=item&newstype=1&id=295

A fenti linken pedig az egyik korábbi írást találja arról, hogy hogyan lehet a vetéskor kijuttatott BactoFil termékekkel (baktériumtrágya) egyenletes és erőteljes fejlődéshez segíteni a növényt.

A jövő héten, március 19. és 23. között négy cég - amely a maga területén kétségtelenül ráüti a pecsétjét a mezőgazdasági innovációra - az ország 5 pontján szakmai bemutatóra hívja és várja a Tisztelt Érdeklődőket, hogy megmutassák a lagújabb fejlesztéseket, szakmai megoldásokat.

Talajművelő gépek, traktorok, vetőmagok és gyomirtási technológiák, BactoFil-os (baktériumtrágya) talajaktiválás, a vetőgépekre szerelhető BactoFil S JET valamint a vetőgépek Concorde-ja és Boeing JumboJet-je, a Vaderstad TEMPO vetőgép, szakma 360 fokban és ami belefér.

Pontos helyszínek, időpontok és részletes program letölthető az alábbi linken:

http://agrobio.hu/?base=downloads&cid=12

Várjuk Önöket Tisztelt Olvasók! Találkozzunk az 5 rendezvény valamelyikén!