LEVADÁSZTUK A KENGURUT ÉS AZ EMUT...

2012.07.02.

...természetesen csak szimbolikusan. Az AGRO.bio Hungary Kft. 10 évnyi eljárás után megkapta Ausztráliától a BactoFil szabadalmát.

Most, így június elején, a szakmai uborkaszezon legvégén, még mielőtt elkezdenének jönni a hírek a BactoFil-lal (baktériumtrágya) és Algafix-el (levéltrágya) kezelt területek betakarítási eredményeiről, még egy fonros szabadalmi hírt szeretnék megosztani a Tisztelt Olvasókkal. A kimagaslóan fejlett és környetettudatos mezőgazdaságáról híres Ausztráliai is kiadta a BactoFil szabadalmát. Ez az eljárás is tíz évet vett igénybe, ahogy az az aló kép felnagyítása esetén látható. Ez a szakmai elismerés részben jó referencis részben valóban nagy lehetőség, hiszen az Ausztrálok nagyon alaposan megfontolják, mielőtt egy ilyen iratra ráütik az amúgy nagon szép címeres pecsétjüket. A hat részre osztott pajzs az ország 6 államát szimbolizálja. A pajzsot egy óriás kenguru és egy emu veszi körül, amelyek az ország nemzeti állatai. Ausztrália a világ 6. legnagyobb területű országa, amelyet 21 millió ember lakik. A mezőgazdaságban kiemelkedő súlya van a birkatartásnak, a gyümölcs- és szőlőtermesztésnek és természetesen a szántóföldi növénytermesztésben a búzatermesztésnek.

Az asztrálok nagyon gondosan vigyáznak a termőföldjeik minőségének a megtartására, a szilárd műtrágyaszórás a szántóföldön gyakorlatilag nincs, ezért bízunk benne, hogy a BactoFil termékek használata ott is látványos eredményeket hoz majd.