ALGAFIX - EREDMÉNYEK ÉS LEHETŐSÉGEK...

2012.06.14.

Az Algafix használatának az eredménye már nagyon markánsan látszik, de még mindig van lehetőség a kijuttatásra.

Az ALGAFIX (levéltrágya) használatának a legfontosabb eredménye majd a betakarítást követően lesz mérhető, viszon már most - 7-10 nappal a kezelés után - szépen és egyértelműen látható. Ahol még van lehetőség permetezőgéppel rámenni a területre, ott különösen érdemes megnézni a képeket és még egyszer megfontolni az ALGAFIX mikrobiológiai lombtrágya kijuttatását - legyen szó bármely növényről - hiszen a látványos hatás jelentős termésnövekedést hoz maga után.

A fenti képen Kernbaum Zsolt lábodi gazdálkodó napraforgótáblája látható. Május 29-én kezelte ALGAFIX-el (levéltrágya) a jobb oldalon látható területet. Június 8-ig 12 mm eső esett arra és az eltelt nagyon rövid idő alatt már nagyon markáns fejlődésbeli előny mutatkozott a kezelt területen. A képet Friss Richárd készítette, aki az AGRO.bio Hungary Kft. területi képviselője Somogy megye déli részén.

A június elején mutatkozó állapot szerint nagyon valószínű, hogy többszörösen megtérül majd az ALGAFIX használata...

...és természetesen nem csak napraforgóban, hiszen a kukoricától a fénymagig minden növénynél látványos fellettségbeli előny mutatkozik, az ALGAFIX közel 150 felhasználási helyén.

A felső képet szintén Friss Richárd készítette Segesden, Kovács Ferenc - vetés előtt BactoFil A 10-zel (baktériumtrágya) kezelt - kukoricájában. Itt május 30-án került sor az ALGAFIX kijuttatására és a fotó készítéséig eltelt hét során 7 mm eső esett. A kontrollként középen meghagyott 3 sor kukorica a környéken nem számít fejlettlennek, viszont az ALGAFIX hatására fejlődő zöldebb és nagyobb növények nagyon szépen mutatják, hogy mire képes egy mikrobiológiai csúcstermék.