HORTUS HUNGARICUS - DEBÜTÁL AZ ALGAFIX LEVÉLPERMET

2012.09.21.

A BactiFil portermékek a Symbivit és a Mycostop mellett az Algafix mikrobiológiai levélpermet lett a standunk idei újdonsága

Őszi Tibor és Póczonyi Zsolt az AGRO.bio Hungary Kft. kiskereskedelmi üzletágának munkatársa és értékesítési vezetője nagy örömmel, lelkesedéssel és szeretettel várta és várja még szombaton és vasárnap is a Hortus Hungaricus kertészeti szakkiállítás látogatóit. Az öröm és lelkesedés oka a partnerekkel való találkozáson túlmenően, hogy ezen a kiállításon debütál a szántóföldeken már évek óta bizonyított Algafix biológiai lombtrágya (levéltrágya) házikerti változata az Algafix mikrobiológiai levélpermet. Ez gyakorlatilag azonos algakészítmény, de a közvetlen felgasználásra alkalmas hígításban tartalmazza a nagyhatékonyságú élő zöldalgákat.

A fél literes spray flakonjai hatosával kerülnek dobozokba, amelyek nem csak praktikusan szolgálják a termék tárolását szállítását és bolti- polci bemutatását, hanem egy ilyen kiállításon látványos dizájnelemként is jó szolgálatot tesznek.

Tibor derekasan állta a folyamatosan érkező látogatók szakmai kérdésáradatát. Nem véletlen, hogy ezek nagy része az újdonságra, az Algafix mikrobiológiai levélpermetre (levéltrágya) vonatkozott.

Kedves Tisztelt Olvasó, ha nagyon kellenes programot szeretne magának és a családnak ezen a szép koraőszi hétvégén, akkor köjjenek ki Szigetszentmiklósra a Hortus Hungaricus Szakkiállításra. Ilyen szép növényeket nagyon ritkán lát sz ember. Szeretettel várjuk a standunkon Tisztelt Mindnyájukat.