GREENNOVÁCIÓS NAGYDÍJ

2013.03.08.

A II. FMCG Greennovációs Nagydíj Greennovatív Termék kategóriáját az AGRO.bio Hungary Kft. nyerte.

 

Március 7-én, Budapesten, a Dürer rendezvényközpontban került sor a II. Greennovációs nagydíj eredményhirdetésére és díjkiosztására. A környezetvédelmi innováció rangos elismerését 5 kategóriában értékelte a szakmai zsüri. Amikor a "Greennovatív Termék" kategória nyertesének a bejelentése történt, a kivetítőn megjelent az AGRO.bio Hungary Kft. neve és a pályázatának a címe - "Egészséges, stresszmentes növény, fokozott termésbiztonság, jobb minőségű élelmiszer alapanyag". Gyaraky Zoltán Úr, a VM Főosztályvezetője, a szakmai zsüri elnöke (a fenti képen balra) nagyon megtisztelő szavakkal méltatta a cég pályázatát és mondta el, hogy miért az AGRO.bio Hungary Kft-nek ítélték az első díjat. A díjat Szabó Anita, a Nemzeti Innovációs Hivatal Főosztályvezetője (a képen jobbra) adta át Márton Balázsnak, az AGRO.bio Hungary Kft. igazgatójának. A képen középen Ács Rita, a pályázatot szervező Élelmiszer szaklap főszerkesztője.

 

Nyilván nem a fenti kép lesz az esemény hivatalos sajtófotója, de én azért ezt tettem ide, mert olyan szépen mutatja a nyertes cégek vezetőinek önfeledt örömét. Jobbról, Daoda Zoltán, az AGRO.bio szakmai igazgatója, mellette Márton Balázs a cég igazgatója, balra tőle a Coop Szeged vezetője, majd a Tesco vezető munkatársa. A királynői lazacrózsaszín kardigánban és cipőben a környezetvédelem ügyéért szintén sokat tevő, kiváló élelmiszereket gyártó és amúgy irodaszomszéd Unilever vezető hölgye.

A pályázathoz passzoló, innovatív megjelenésű díj mellé egy különleges trófea jellegű ital is járt. A fenti képen az AGRO.bio Hungary Kft. vezetői, akik a cég tulajdonosai is egyben.

A díj közelről. Erre a megtisztelő eredményre, mi a cég dolgozói mindnyájan büszkék vagyunk, hiszen ez is egyfajta visszaigazolása az elmúlt 12 éves út megfelelő irányának.