Országjáró körúton az AGRO.bio szántóföldi bemutatókkal

2014.08.16.

Agro.bio, Syngenta, Väderstad - olyan márkanevek, amelyek képviselői a fenntartható gazdálkodás- és a talajkímélő szántóföldi technológiák mellett tették le a voksukat. Íme az első Contivo szántóföldi bemutatósorozat összefoglalóját!

A Contivo Országjáró Körút a talajkímélő- ugyanakkor versenyképes gazdálkodás módszereit mutatta be a termelőknek a szántóföldön,  jól működő gazdaságok munkakörülményei között.

BactoFil® Cell, a szárbontó készítmény

A Contivo együttműködés a Syngenta Kft. kezdeményezésére jött létre azzal a céllal, hogy minél több gazda megismerhesse a fenntartható gazdálkodáshoz szükséges eszközöket - inputanyagokat,  munkagépeket és technológiákat.

A Contivo partnerei olyan prémium kategóriájú termékeket kínálnak, amelyek európai szinten is piacvezető minőséget képviselnek és hatékonyan tudják segíteni a termelőket a legmagasabb profit elérésében.

Daoda Zoltán, az AGRO.bio szakmai igazgatója ( videó 3:32 min) elmondta, hogy a szántón az előző évi kukorica szármaradványok érinetetlenül fordultak ki a földből megfelelő mikrobiológiai kezelés hiányában, amely számos veszély forrása. Erre kiváló megoldás a BactoFil Cell.

 

Marketing anyagok