2016-ban indítottuk el DEMO FARM PROJEKT elnevezésű programunkat, melynek célja a mikrobiológiai készítményeink és egyéb termékeink hatásainak vizsgálata a főbb kultúrákban.

Az AGRO.bio Hungary Kft. olyan üzemi hálózatot alakított ki, amely alkalmas arra, hogy a cég termékeinek teljesítményét vizsgálja, hatékonyságukat igazolja, és az eredményeket a termelők számára bemutassa. 

2018 vége óta az ún. DEMO FARM-ok (azaz bemutató gazdaságok) segítségével már országos lefedettséggel és reprezentatív adatmennyiséggel rendelkezünk a legfontosabb szántóföldi kultúrákban (repce, búza, kukorica, napraforgó). 

Az ország 15 helyén megbecsült és szakértő gazdálkodók adták nevüket és munkájukat az AGRO.bio termékportfólió nagyüzemi körülmények közötti teszteléséhez. A vizsgálatok mellé egy kiforrott, a termékek valós tudását megmutatni képes mintavételi és értékelési módszertan párosul.

Kérjük válasszon megyét!
Borsod-Abaúj-Zemplén Szabolcs-Szatmár-Bereg Hajdú-Bihar Békés Csongrád Bács-Kiskun Baranya Somogy Zala Vas Győr-Moson-Sopron Komárom-Esztergom Tolna Veszprém Fejér Budapest Pest Jász-Nagykun-Szolnok Heves Nógrád Magyarország

Kaposfő - 2019 - árpa

Talajoltó kezelések összehasonlítása őszi árpában

Helyszín Kaposfő
Időpont 2019.05.16
Kultúra Őszi árpa (tárcsa)
Fenológia
Elővetemény repce
Tábla neve: Kaposfő 048/6
  tarló     oltás    
Kezelések 1. Kontrol     1. Kontrol    
  2. BactoFil Cell 1 l/ha     2. BactoFil A10 1 l/ha  
  3. BactoFil Cell 1 l/ha     3. BactoFil A10 1 l/ha + AlgaTer 5 l/ha

További képek