2016-ban indítottuk el DEMO FARM PROJEKT elnevezésű programunkat, melynek célja a mikrobiológiai készítményeink és egyéb termékeink hatásainak vizsgálata a főbb kultúrákban.

Az AGRO.bio Hungary Kft. olyan üzemi hálózatot alakított ki, amely alkalmas arra, hogy a cég termékeinek teljesítményét vizsgálja, hatékonyságukat igazolja, és az eredményeket a termelők számára bemutassa. 

2018 vége óta az ún. DEMO FARM-ok (azaz bemutató gazdaságok) segítségével már országos lefedettséggel és reprezentatív adatmennyiséggel rendelkezünk a legfontosabb szántóföldi kultúrákban (repce, búza, kukorica, napraforgó). 

Az ország 15 helyén megbecsült és szakértő gazdálkodók adták nevüket és munkájukat az AGRO.bio termékportfólió nagyüzemi körülmények közötti teszteléséhez. A vizsgálatok mellé egy kiforrott, a termékek valós tudását megmutatni képes mintavételi és értékelési módszertan párosul.

Kérjük válasszon megyét!
Borsod-Abaúj-Zemplén Szabolcs-Szatmár-Bereg Hajdú-Bihar Békés Csongrád Bács-Kiskun Baranya Somogy Zala Vas Győr-Moson-Sopron Komárom-Esztergom Tolna Veszprém Fejér Budapest Pest Jász-Nagykun-Szolnok Heves Nógrád Magyarország

Dunapataj 2019 - BactoFil B10 - őszi káposztarepce

Dunapataj (AGRO.bio demo farm), 2019.03.19.

DemoFarm Kísérlet 2019

Helyszín: Dunapataj
Kultúra: őszi káposztarepce
Elővetemény: őszi búza
BactoFil B10 + TrichoMax
Technológia: talajoltás - vetés előtt talajfelszínre permetezve, majd azonnal bedolgozva

Kezelések:

1. Kezeletlen

2. BactoFil B10 1 l/ha

3. BactoFil B10 1 l/ha + TrichoMax 1 kg/ha

4. Kezeletlen

 

 

 

 

További képek